čtvrtek 5. února 2009

Králíci hazardéři

Králíci v lednu propadli hazardu. Teda vlastně nepropadli, jen si od Sazky vyzvedli nějaký penízky, který rozdávala skoro zadarmo na internetu. Podrobný návod je např. zde

Sazka v průběhu akce podmínky neustále měnila (ve svůj prospěch), ale stále šlo na tom vydělat (přes 1500 Kč).

Ze začátku dávala dokonce 300 bodů (300 Kč) za přivedení dalších klientů. Akorát tyto body jaksi zapomínala dopisovat. Když se tak nestalo ani do 24 hodin, tak se králíci mailem ozvali. Po nějaké době se jim body na účtu objevily, ale bez vysvětlení. Ale jak se ukázalo, ani to na sebe nenechalo dlouho čekat. Pilná úřednice v Sazce již na něm tvrdě pracovala.
Člověk by naivně čekal, že internetové sázení (a vše kolem) bude probíhat tak nějak online, ale to byl opravdu velice mylný předpoklad.

A jak zareagovala Sazka?
15. ledna vypracovali papírový dopis, který 16. ledna odeslali poštou doporučeně za pouhých 26 korun. Jako za starých časů :-)

No, on už samotný vzhled a úprava dopisu stojí za to. Napsáno jak na psacím stroji - jako kontaktní údaje kontaktní osoby uvedena pouze klapka telefonu.

Každopádně Sazko dík za těch pár tisíc a další důkaz toho, že ne vše, co se tváří jako schopná firma, skutečně schopnou firmou je.

Žádné komentáře: