úterý 9. června 2009

Víkend - jen tak orientačně

Úterý odpoledne. Víkend se blíží, ale my si dnes řekneme, co se dělo o tom minulém.

V pátek králici dohopsali na závěrečný ples tanečních pro zrakově postižené. Nejsme sice zrakově postižení, tedy pokud nepočítám brýle na dálku a občasné přehlédnutí nějakých těch "neodkladných" úkolů, ale stejně se plesu rádi účastníme. Má to totiž tu výhodu, že vás poměrně velká část osazenstva nevidí :-) A spolu s vámi ani vaše originální taneční kreace...
Náš příchod měl sice malou vadu - zapomněli jsme si doma lístky - ale vzhledem ke všeobecné známosti králíka Bobka jsme byli vpuštěni i bez lístků. Jedinou nevýhodou bylo, že jsme nemohli na lístky vyhrát v tombole. Takže ceny pro výherní čísla 20 a 21 propadly ve prospěch jiných návštěvníků.

V sobotu se byl Bob orientačně ztratit v lese poblíž Jedovnic. Přihlásil se do kategorie pro lůzry (H21D). Kategorie pro profíky má kód H21C. Vedlo se mu náramně dobře, zejména při postupu na kontrolu číslo 1 a kontrolu číslo 6. Nakonec to nebylo tak tragický, jak to na trati vypadalo. Každopádně potřeba naučit se běhat podle mapy a znát piktogramy pro označení jednotlivých kontrol závodu zůstává.

Co je to vlastně orientační běh?

V sobotu večer se ujíždělo na akcičku s kamarády. Jedlo se, pilo a zpívalo (viz zpěvník v levém horním rohu). Prostě takovej prima večírééééék :-)

Žádné komentáře: