středa 9. ledna 2008

PRVNÍ PŘÍSPĚVEK PODRUHÉ aneb jak to začalo s naším deníčkem a taky o záludnostech blogování

Aby teda někdo neřekl, že sem píšou furt ti stejní, tak teda píšu taky... Ono psát sem, to není jen tak - do té doby, než jsme se zmohli zřídit tady tohle, se nám několikrát stalo: "Jé, no tak ale tohle je fakt dobrý. A my to časem zapomenem. Musíme si už zřídit ten blog!..."
A naopak od té doby, co jsme ho zřídili, se ty zážitky nějak nehrnou. Anebo nám pak už nepřijdou tak vtipný - holt nemáme na to asi ty správný buňky ;-).

Prostě je to asi takhle - jak už zde bylo někde psáno, posledním impulsem pro splynutí s davem a většinou (rozuměj s autory internetových deníčků) pro nás byl nejmenovaný kamarád (jak tak na to koukám, tak nevím, jestli bychom ho už neměli psát s velkým N anebo pojmenovat...). Ale vlastně ani ne tak on (to on tak jenom tlachal, ať si to založíme) jako spíše velice zajímavý a humorný výstup z vlaku nejmenovaného kamaráda a jeho nejmenované manželky cestou ze silvestra. Opravdu to stálo za to, řekněme jedna z nejvtipnějších věcí letošního silvestra a rozhodně první hodně vtipná v roce sněhuláka (tedy v roce "dvojka, dvě nuly a osmička"). Takže co si budeme povídat - prostě fakt dobrá událost. A tak jsme si řekli, že tímhle rozhodně, ale ROZHODNĚ bude začínat ten náš deníček. No ale po tomto vážném rozhodnutí ihned následoval první problém - když se to napíše, tak to není vůbec vtipný :-(... Teda my jsme se ani nepokoušeli. Jsme totiž chytří, máme intuici a tak jsme daný problém vycítili a neztráceli čas marnými pokusy :-)))). Proto tady chybí úvodní článek o výstupu kamarádů z vlaku. Takže vám nezbývá než se nás anebo nejmenovaných na tuto historku zeptat a pak se jí, tak jako my, ještě dlouho smát....

Mimochodem - blog bez komentářů je tak napůl mrtvý blog, takže hleďte pěkně a vtipně komentovat, ať na tu vtipnost nejsme sami! Jinak se na vás vyprdneme a budeme si to psát jenom pro sebe (nevím, jak se to řekne informaticky, ale jde to - jako psát a nezviditelňovat to ostatním... tak bacha na to :-)

Váš Bobek

Žádné komentáře: