pondělí 19. května 2008

Varování druhé: budeme se nudit!


Králíci varují: někdy v srpnu - asi od pátku 8. do neděle 17. srpna se budeme nudit. Ve velkém ohrožení jsou proto vaše sklady zeleniny, úzkostlivě udržované golfové trávníčky i nezabezpečené mrkve položené na jídelních stolech.

Máte však šanci na obranu. Vyjeďte s námi a nejlépe i s dalšími do terénu. Někam na puťáček do nižších hor; na nějakou chatičku v lese, u jezera, u rybníka, v horách, kde třeba budeme chodit na výlety nebo jezdit na kolech, nebo hrát hry; nebo klidně i někam do civilizace. Mělo by se to stihnout do 10 dnů (víc času nemáme) a nemělo by to být moc drahý. A mělo by to být v rozmezí 8.-23. 8. (ideálně už od 8.). Pokud budete mít nějaké nápady nebo nabídky, tak se ozvěte.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Libilo se mi celkove pojeti clanku i jeho myslenka. Nicmene jako ctenar jsem napred spravne nasmerovan co se tyce casovych moznosti nicmene u nakladu je informace skoro az matouci.

Drahy je dneska uplne vsechno: pivo, pecivo, mliko, maslo a pivo. Pivo jsem z objektivnich uvedl umyslne dvakrat, protoze je obzvlast drahy.:-)

Tom "pivo" z Prahy