úterý 10. března 2009

Naostři to, ať to z toho pěkně leze

Plesová sezona je pomalu za námi. Bob to přežil. Bobek taky. Nikdo se zatím nerozvedl. Pomalu se také chýlí ke konci stříbrné taneční. Do zlatých už asi chodit nebudeme. Ne, že bychom na to neměli, ale prostě všeho moc škodí :-D

Součástí králičí plesové sezóny byl i Africký ples a ples Pedagogické fakulty MU.
Králíkům by sice asi víc slušel Australský ples, ale neodmítli jsme ani ten Africký. Naštěstí se totiž nemuselo přímo na černý kontinent, ale stačilo zajet do Bystrce.
Nejlepší hláškou večera byla asi ta od kapely Ezy Riders. "Naostři to, ať to z toho pěkně leze." Byla určená panu zvukařovi.
Na parketu byly k vidění například dvě nefalšované zebry.

Ples Pedagogické fakulty, prý nejlepší fakulty v Brně, snad v Evropě a možná i na světě, se konal v Bobycentru. K tanci hráli Kanci (kapela Kanci paní Nadlesní). Ve vedlejším sále hrála cimbalová muzika Šmytec, tam jsme se ale nedostali. V podstatě to ale ples, v pravém smyslu slova, nebyl. Spíš taková směs všelijakého programu: zahájení - vskutku dlouhé a nudné, předtančení, cheerleaders, divadlo Kufr, taneční vystoupení a módní přehlídka.
Vystoupení byla občas proložená tanečním blokem, většinou zajímavého složení - například pětkrát po sobě valčík a pak zase třeba čtyřikrát po sobě polka. No prostě na plese pedagogické fakulty zřejmě platí dvojnásob, že opakování je matka moudrosti.

Kromě toho jsme navštívili také ples taneční školy Dynamic.

Žádné komentáře: