středa 22. dubna 2009

Jak jsem se dostal na černou listinu

Tak jsem se dostal v práci na černou listinu. Naštěstí to není černá listina u mých nadřízených nebo na personálním oddělení.

Je to černá listina našich odborářů. Nejsem v odborech, ale naši odboráři se nás každoročně ptají, co bychom chtěli zlepšit. Sice nikdy nic nezlepší, většinou ani neodpoví, ale v nějakém plánu práce si asi odškrtnou, že se zeptali.

Naši odboráři bohužel ještě nepochopili, že totalita skončila. Proto také ještě nepochopili, že se již dnes smí klást dotazy. A že by se na ně mělo i odpovídat.

Přítomnost na černé listině této sebranky jsem si zasloužil svým nápadem (mít nápady je trestné), aby byla nabídka chat k rekreaci (naši odboráři šolichají s rekreačními chatami) zveřejněna na intranetu. A v případě, že tomu tak nebude, aby byly chaty prodány (když je nelze efektivně využívat)... To se jich velmi dotklo :-D

Tak teď budu mít útrum. Nebudu asi moct se soudružkama odborářkama na společnou závodní rekreaci, nepustí mě na oslavu MDŽ a jestli budu ještě takhle dát rozvracet naši socialistickou odborovou organizaci, tak mě možná za trest nenavštíví ani Děda Mráz.

No, není to vlastně čest být na černé listině? :-)

Bob

Žádné komentáře: