pondělí 15. prosince 2008

Neuvěřitelné příhody králíka Boba

A nyní něco z možná neuvěřitelných příhod králíka Boba, které se odehrály v poslední době.

Při úklidu v ledničce se Bob říznul o kvasnice. O kvasnice? Je tohleto možný? Je. Zapomněli jsme vám totiž říct, že kvasnice už nebyly nejčerstvější a jejich většinová část vytekla z obalu a pak zatvrdla na umělohmotné poličce ve dveřích ledničky. Ta zatvrdlá část byla tak tvrdá, že při odškrabávání nehtem z poličky, došlo ke krvavému poranění v oblasti pod nehtem. Možná by to bylo i na neschopenku, ale nakonec Boba třicetikorunový poplatek za vyšetření odradil. A pak, že to nefunguje :-)
Proslýchá se, že Bob chtěl dát zcela jasně najevo, že není dobré, aby doma něco dělal. Někdy časem možná napíšeme, zda se to povedlo.

V sobotu byl Bob na volejbalovém turnaji. Kromě hlavní soutěže, která zcela očekávaně spočívala v tom, aby co nejvíce soupeřů odcházelo ze hřiště se sklopenou hlavou, byly i dvě doplňkové soutěže, které měly umožnit okusit chuť vítězství i těm, co jsou handikepovaní svým malým vzrůstem, nebo svoji těžkou vahou. Malí totiž sotva vyskočí nad síť a těžcí zase musí vydat extrémní množství energie, aby vůbec vyskočili.
Každý tým mohl nominovat 4 muže a 2 ženy. Nejmenší tým měřil něco málo přes 10 metrů, což by nebylo zase až tak překvapující (průměrně zhruba 170 cm). Ale nejtěžší tým vážil rovných 600 kilogramů. Možná neuvěřitelné, ale je to pravda. Průměrná váha byla skutečně rovných 100 kg na osobu.

Nevěříte? Vsaďte se!

Žádné komentáře: