pátek 26. prosince 2008

Silvestrovský kvíz

Před Vánoci jsme byli na zpívání, které jsme si sami zorganizovali - co si králík neudělá, to nemá :-). Ačkoliv to tak původně nevypadalo, nakonec byla účast docela velká. Tímto děkujeme všem zúčastněným a především kytaristům, protože bez nich by to jaksi nešlo (i když největší počet nástrojů donesl Bobek a Pája - téměř několik desítek štěrchátek, rolniček, činelků a trianglů... na všechno Bobek zvládl hrát a to mu ještě zatajili kazu píšťalku!!!).
První část zpívání byla takříkajíc věnována dětem - buď byly hlavním předmětem zájmu anebo jsme museli oprášit dětské písně, abychom děti aspoň chvíli nenudili (nakonec nám šly stejně nejlíp). Pak děti musely do hajan a my velcí dospěláci bez závazků jsme se mohli konečně odvázat :-).
Zlatým hřebem večera se však stala Eva vzpomínající na dětství a její oblíbenou hru - kreslení v průběhu písně na motivy této písně. Činnost vskutku kreativní a Eva v kreslení naprosto bezkonkurenční (teda nikdo jiný se neodvážil).

Proto i vy, kdo jste to neviděli naživo, máte nyní možnost obdivovat a zkoumat její výtvory při našem silvestrovském kvízu. Nabízíme vám 5 obrázků vztahujících se k nějakým písním. Kdo nám pošle všech 5 správných odpovědí, může se těšit na drobnou odměnu a věčnou slávu zde na králičím blogu. Odpovědi pište na naše známé mobilní či mailové kontakty.

A nyní již soutěžní obrázky:
PÍSEŇ Č. 1

PÍSEŇ Č. 2

PÍSEŇ Č. 3

PÍSEŇ Č. 4

PÍSEŇ Č. 5



A kdo se dočetl až sem, tak má to štěstí, že bude vědět o dalších pár fotkách ze zpívání na králičí fotogalerii.

Žádné komentáře: