čtvrtek 19. dubna 2012

Venkovan v hlavním městě

Na začátku jara se králíci vydali do Prahy. Bob hned dvakrát, Bobek jednou, ale každopádně měli oba samostatný program :-) Zatímco se Bobek vzdělával, Bob se hlavně bavil.

Páteční vlak do Prahy byl hodně narvaný, a tak cesta proběhla ke spokojenosti všech v jídelním voze. Už dávno totiž neplatí, že ceny jsou x násobkem běžných cen. Teda ony pořád jsou x násobkem, ale to x už zdaleka nedosahuje ani čísla 2.

Po příjezdu do Prahy následovala Matějská. Hitem dne se stala atrakce Booster MAXX. Sám bych nikdy na tu atrakci nevlezl. Ale dotlačili mě k tomu - když musíš, tak musíš... A tak už jsme lítali - hlavou dolů, hlavou nahoru. No, nakonec to bylo docela dobrý. Ani jsem nebyl zelenej :-D Kromě toho výškový kolotoč a párkrát horská dráha. Ale ne ta historická, na kterou už má člověk strach vlézt, aby se nerozpadla.

Booster MAXX 1
Booster MAXX 2
Řetízkáč
Horská dráha

Akorát my jsme teda jezdily za světla a nemluvili jsme u toho sprostě :-D

Tenis v hospodě - viděli jsme prohospodařené 3 matchbally Radka Štěpánka v souboji s Janko Tipsarevičem a kino žena a muž :-) To se ani nedá popsat. Jeden mladý pár si vyrazil na romantickou večeři a asi hodinu se spolu ani nebavili. A to se ani mladík nedíval na tenis, prostě se každý dívali jinam.

V sobotu jsme vyrazili do O2 arény na tenisovou čtyřhru naživo. Byla to jasná výhra za 3 hodiny (na antuce to jde fakt pomalu). Zajímavé bylo, že se skandovalo "Česko", přestože se všude psalo "Česká republika". Tak já to fakt nechápu, kdy už konečně začnou psát Česko. Ti odvážnější už to teda píšou :-)

Davis Cup 2012: Česko-Srbsko, čtyřhra

Pár fotek

Bob

Žádné komentáře: