středa 10. září 2008

Svědkování 2008

Před dvěma lety se králíci rozhodli, že budou jako oficiálně svoji. A někteří jim to dokonce byli ochotní dosvědčit, což je záslužné. No a protože králíci si svých svědků opravdu váží, rozhodli se každý rok uspořádat s nimi nějakou akci. Prostě se vždycky rok počká, uvidí se, jestli to jako furt klape a když jo, tak to oslavíme.

Včera jsme se mohli sejít na základě toho, že svědci jsou svědky našeho zatím spokojeného manželství. Uspořádali jsme v Adamově takové malé tenisové ČR OPEN. Po prvotním rozehrávání a oťukávání soupeřů jsme se tak rozjeli, že se nám pak ani nechtělo domů. Marta skoro celou dobu horlivě povzbuzovala, ale rodičům to stejně nepomohlo, protože nejlepším hráčem byl vyhlášen Bob - ještěže tenhle blog píšou králíci, jinak by se to svět ani nedozvěděl :-)

Svědci ještě nakonec obdrželi drobný dárek – dobrý na nervy – tak snad to s námi do dalšího výročí úspěšně přečkají :-)

Pár tenisových pravidel pro fajnšmekry:
- při čtyřhře může stát partner přijímajícího a partner podávajícího kdekoliv na své straně kurtu (takže nemusí stát na druhé straně než jeho spoluhráč, jak jsme včera hráli)
- začíná se vždy podávat nejdřív z pravé strany (takže není možnost volby)
- v případě, že míč zasáhne nad kurtem letícího ptáka, tak se hraje nový míč (to fakt v pravidlech je, to si nevymýšlíme)

Žádné komentáře: