úterý 30. září 2008

Rychlovýlet

Bobek by se s vámi rád podělil o to, jak pěkný byl nedělní rychlovýlet. V půlce týdne přišel e-mail, že by v neděli mohl být výlet. Jako taková dámská jízda neboli babinec. Bobek ale nemohl celý den, tak musel klást podmínky, že by jako výlet mohl začínat v Adamově :-)...
A vzhledem k tomu, že se nepřihlásilo moc účastníků, tak se ti zbývající účastníci přizpůsobili (ještěže tak, nakonec Bobek zvýšil účast o hodně procent). Taky ještě bylo v plánu jít za Tomkou do Řícmanic, což je z Adamova na hod kamenem.

Sešly jsme se tedy v neděli v pozdním dopoledni v Adamově ve složení dvě ženy, jedno dítě, jeden králík a jeden kočárek (vyjma kočárku všichni rodu ženského, takže správná dámská jízda - díky kočárku vlastně i "jízda" se vším všudy). Vydali jsme se do Babic, tedy do kopce - ale od nás je do kopce všude, takže se to dalo čekat. Bylo krásně, prý poslední hezký podzimní víkend. Tak jsme si to užívaly.
V Babicích se Bobek odpojil a jel do Brna na oslavu narozenin. Jaká byla druhá polovina výletu vám tedy nepoví, a tak se musíte zeptat těch, které tam byly - třeba Marty :-).

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

No to počasí...
Prý poslední pěkný podzimní víkend! A přitom to byl vlastně první podzimní víkend...

Bob

Anonymní řekl(a)...

Marta doma rikala, ze to bylo super. Rikala tedy vlastne neco jako ejaejaeja, ale my uz ji skoror rozumime.

Cmelda

Anonymní řekl(a)...

Jeee miminooooo:) Bobku ty uz s nima chodis aji na vylety, tak to pozor, aby ses brzo nenakazila, mimina jsou nakazlivy!!! Pa Culda

Anonymní řekl(a)...

třeba se Bobek chce nakazit?! kdo ví... Lenka

Anonymní řekl(a)...

Já myslím, že Bobek ví, ale nepoví... :-)