čtvrtek 10. září 2009

I králíci mají svoje dny

Pořád vám tady píšeme, kde jsme zase byli, co se nám líbilo a podobně. Skoro by to mohlo vypadat, že králící mají úplně bezstarostný život a nemají žádné problémy. Ale není tomu tak.

Například minulý týden se Bob otrávil na pracovním obědě (to jako není schůzka, kde se uzavírají kšefty za miliony, ale obyčejnej oběd v "závodní jídelně") z podaného jídla. Pak mu bylo tak špatně, že byl celej zelenej, pár dní skoro nejedl a po příchodu domů šel vždycky jenom spát. Byl tak slabej, že musel jezdit domů od vlaku autobusem - normálně chodí pěšky, protože správnej králík zvyšuje svoji fyzickou kondici všude, kde to jde. Naštěští vše ve správnou chvíli odeznělo, a tak víkendovou oslavu stihl už zase v nejlepší formě.

Bobkovi se něco podobnýho stalo tento týden. Svírají ho křeče v žaludku, požírá tady piškoty a suchý rohlíky, prokládá to fernetem a zapíjí kolou. No vlastně si k tomu ještě dává pribináčky a banány. Tak uvidíme...

Pak si taky někdo jedné noci půjčil z našeho auta všechny čtyři ozdobné poklice z kol. Jsou to sice jenom čtyři trapné kousky plastu, které na funkci vozidla nic nemění, ale přece jenom je jich škoda. Už nejsme zas tak mladí králíci, abychom si naivně mysleli, že je ten milý a hodný človíček někdy donese zpátky.

A na závěr nejlepší fórek dnešního dne, z kategorie neuvěřitelných. Bob jezdil na dračí lodi na Svratce tak šikovně, že se mu podařilo odeslat svoje relativně nové brýle do bahnitých hlubin. Leží v klidu a míru nedaleko mostu v Jundrově. Kdybyste je chtěli hledat, tak vězte, že máte naději na úspěch asi tak 0,0000000000000001 %. A nejhorší bylo, že ta loď jela tak rychle, že se to fakt chytit nedalo :-)

Takže tak. Ale samozřejmě víme, že se dějou mnohem horší věci. Někomu není špatně od žaludku, ale třeba rovnou umře, dalšímu neseberou kousek plastu, ale přijde o všechno, co má, a někdo nepřijde o brýle, ale rovnou o zrak. Takže se máme moc dobře a posíláme pusu všem nekrálíkům.

A kdo se nudíte, tak se objednejte a stavte se někdy na návštěvu. Tady se vám rozhodně nemůže nic stát :-D

Žádné komentáře: